Kungsgatan

Mind Retail hyr ut butikslokal på Kungsgatan i Stockholm

Rum21 etablerar sin första butik tillsammans med Royal Design mitt på Kungsgatan i Stockholm

Fastighetskonsulterna på Mind Retail har härmed nöjet att meddela att de tillsammans med sin uppdragsgivare Vasakronan genomfört uthyrning av en butikslokal på Kungsgatan 27 i Stockholm. Det är e-handelsbolaget Rum21 som etablerar sin första fysiska butik tillsammans med Royal Design. Idag har Royal Design 14 fysiska butiker (varav åtta franchise) och i juni är det dags för ytterligare en, denna gång tillsammans med Rum21 som hittills endast haft ett show room i Göteborg.

”Vår ambition är att bygga en inspirerande digital butik med tydlig omnikanalsprofil, dvs tillgång till hela Rum21 och Royal Designs sortiment i butik eller via etail.”

Magnus Pettersson — VD, Royal Designs

Butikerna kommer att ligga i separata våningsplan och den totala ytan är drygt 1 300 kvm. 4000 artiklar kommer att finnas för kunden att ta med direkt från butiken. Resterande sortiment kan beställas från digitala säljstationer med e-handeln som motor för hemleverans eller upphämtning i butiken. Butikens läge möjliggör även varuleveranser inom 60 minuter innanför tullarna.

Royal Design Holding växer kraftfullt och har vänt förlust till vinst. Denna etablering i centrala Stockholm gör området runt Kungsgatan till den självklara destinationen för konsumenter som vill uppleva möbler och heminredning. Butiken på Kungsgatan förväntas slå upp dörrarna i juni 2018.

För mer information om uthyrningarna kontakta ansvarig projektledare.

Linnéa Centerskog
070- 521 29 13
linnea.centerskog@mindretail.se