Mind Retail hyr ut butikslokaler i Malmö

Fastighetskonsulterna på Mind Retail har härmed nöjet att meddela att de tillsammans med sin uppdragsgivare Vasakronan genomfört uthyrningar av två stycken butikslokaler på Södra Förstadsgatan i Malmö.

Livsstilskonceptet Grandpa och herrkonfektionsaktören Meadow of Malmö har tecknat hyresavtal med Vasakronan. Grandpa avser att öppna sin butik i mars 2017 och Meadow of Malmö avser att öppna sin butik den 25:e augusti 2017.

Det är för andra gången som Mind Retail förmedlar butikslokal till Grandpa. Första gången, för drygt ett år sedan, förmedlade Mind Retail på uppdrag av fastighetsägaren AxFast butikslokal till Grandpa på Gamla Brogatan i Stockholm.

Grandpa har sedan 2003 arbetat för att erbjuda shopping med fokus på service, inspiration och atmosfär. De senaste åren har företaget vuxit b.la genom sitt arbete med konceptualisering, uttryck och omnikanals-tänk.

Meadow of Malmö, grundat i Malmö 2008, fokuserar på produkter och varumärken med hög kvalitet, hantverk och progression med en stadig fot i denim, vintage, workwear och heritage.

Mind Retail har sedan september 2016 arbetat på uppdrag av och i samarbete med Vasakronan med butiksuthyrning i Malmö city. Malmös stadskärna har under de senaste åren genomgått stora förändringar och Vasakronan som är majoritetsägare längs shoppingstråken, Södra Förstadsgatan, Södra Tullgatan och Södergatan, jobbar aktivt med att skapa en ny spännande mix av hyresgäster.

För mer information om uthyrningarna kontakta ansvarig projektledare

Kristel Buzelin
076-883 14 95
kristel.buzelin@mindretail.se