Mind Retail hyr ut till Søstrene Grene och Humana Second Hand på Gamla Brogatan

Mind Retail har för Folksam Fastigheters räkning genomfört uthyrningar till Søstrene Grene och Humana Second Hand på Gamla Brogatan 26 i Stockholm.

Danska Søstrene Grene är en expansiv heminredningskedja med som det senaste året öppnat butiker i Liljeholmstorget och Täby Centrum. Søstrene Grenes ambition är att skapa en butik där kreativa och nyfikna sinnen känner sig hemma. Butiken på Gamla Brogatan blir kedjans första butik i Stockholm city med öppning 16 augusti.

Mikkel Grene, vd på Søstrene Grene:

“Vi ser fram emot att öppna vår nya butik på Gamla Brogatan, i hjärtat av charmiga Stockholm, och vi är glada att ta med en liten bit av Søstrene Grenes ”hygge” och erbjuda unika shoppingupplevelser till ännu fler stockholmare. Vi hoppas att våra kunder kommer att se sina besök i den nya butiken som ett tillfälle att ta en lugn och mysig paus mitt i vardagen och samtidigt utforska vårt breda utbud av skandinavisk hemdesign inklusive möbler, interiörer, DIY-artiklar, delikatesser, nyheter för barnens rum och mycket mer.”

Humana Second Hand erbjuder handplockad vintage med hög trendfaktor och har sedan tidigare två butiker på Södermalm i Stockholm samt en i Malmö. Butiken på Gamla Brogatan har planerad öppning den 28 juni.

Emma Nilsson, General Manager, Humana Second Hand:

”Vi vill vara ett hållbart alternativ till modeindustrin, och är därför jätteglada och förväntansfulla över möjligheten att få öppna Humana Second Hand i city, granne med de stora fast fashionkedjorna.”

Malin Lövemark, Asset Manager på Folksam Fastigheter:

”Folksam Fastigheter är väldigt glada över att Søstrene Grene och Humana Second Hand har valt att etablera sina första citybutiker hos oss. Vi tror att båda dessa varumärken är ett välkommet tillskott i Stockholm city och kommer bidra till att ytterligare stärka Gamla Brogatans attraktivitet som shoppinggata.”

Mind Retail samarbetar med flera av fastighetsägarna på Gamla Brogatan med målsättningen att skapa en intressant mix av unika varumärken, caféer och restauranger. Det senaste året har uthyrningar även gjorts till barberaren MacLaren Barbers, skatebutiken Kahalani, streetmodeaktören Junkyard och restaurangen Ai Ramen.

Maria Huss, projektledare Mind Retail
maria.huss@mindretail.se eller på 070-320 80 88

Bild: Mike Eriksson