Mind Retail hyr ut till Holy Greens på Kungsgatan

Mind Retail har för fastighetsägaren Gustos räkning genomfört en uthyrning till Holy Greens på Kungsgatan 17 i Stockholm.

Lokalen har sedan 1980-talet förhyrts av den kinesiska restaurangen Bamboo Palace, men kommer från september 2018 att servera näringsrika sallader med närproducerade råvaror i Holy Greens regi. I anslutning till Holy Greens öppnar Gusto även ett nytt hotellkoncept med 17 kabinrum i källarplanet. Holy Greens fick för en tid sedan utmärkelsen Årets Hyreskoncept på NCSC Sweden Awards

Motiveringen löd då:

Konceptet för människan med siktet inställt på bra, god, glad, hälsosam mat för livsnjutare med aktiv och hälsosam livsstil. Här har Holy Greens verkligen tagit platsen som pricken över ”i” inom F&B segmentet och siktet att främja en god hälsa. Maten som serveras är en fröjd för öga, gom och kropp. Inredningen är modern, fräsch tilltalande och känns ren, fin och väldigt ärlig mot konsumenter/gäster. Ett koncept som berör dina sinnen fullt ut och dessutom serverar maten på ett snabbt som såväl fint konceptdesignat sätt hela vägen till tallriken eller
ner i sköna take away kassen.

Kungsgatan 17 blir Holy Greens åttonde etablering i Sverige och fjärde i Stockholm. Med en yta om drygt 300 kvm blir det även den största enheten hittills. Val Jobara har bistått Holy Greens i denna etablering.

Detta är Mind Retails fjärde uthyrning på östra Kungsgatan. Tidigare har Mind Retail tillsammans med sin uppdragsgivare Vasakronan genomfört uthyrning till Royal Design/Rum21, som öppnar under juni i Sibas före detta lokaler, samt en popup-uthyrning till Caliroots i samma lokaler. Mind Retail har även medverkat till etableringen av North Face på gatan i samarbete med Centrumfastigheter.

För mer information om uthyrningarna kontakta ansvarig projektledare

Maria Huss
070-320 80 88
maria.huss@mindretail.se